Julkisivu-remontit

Kattoremontit, ikkunaremontit, julkisivumaalaukset

Yhteystiedot

Julkisivuremontit ammattitaidolla

Rakennus Arela Oy toteuttaa ammattitaidolla monenlaiset julkisivuremontit kuten kattoremontit, ikkunaremontit ja julkisivujen maalaukset. Tarvittaessa rakennamme uutta, esimerkiksi terassin tai sisäänkäynnin portaat. Ennen julkisivuremontin aloittamista asiakas saa meiltä arvion kustannuksista ja aikataulusta, jonka myös pidämme.

 

Toteutamme kaikki julkisivuremontin vaiheet. Ennen urakan aloittamista tarkastamme rakenteiden kunnon. Jos katon tai seinän rakenteet vaativat korjausta, puramme vanhan ja rakennamme uuden tilalle. Ennen maalaustöiden aloittamista puhdistamme seinät. Lopuksi asennamme uuden katon, ikkunat tai maalaamme seinät. 

Rakennus Arela Oy toteuttaa julkisivuremontit vuosien kokemuksella. Kun haluat ensiluokkaista jälkeä, ota meihin yhteyttä.

Toteuttamiamme kohteita

Lisää kuvia tekemistämme remonteista voit katsoa Facebook- ja Instagram -sivuiltamme.

Panostamme laatuun

Rakennus Arela Oy:llä panostamme rakentamisen laatuun. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen työmme jälkeen vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

Ota yhteyttä
Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.