Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla

Huoneistoremontti Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Pintaremontti

KOKONAISVALTAINEN HUONEISTOREMONTTI MEILTÄ

Rakennus Arela toteuttaa niin pienet sisäremontit kuin isommat huoneistoremontit yksityisille kuluttajille ja yrityksille Tampereella sekä koko muun Pirkanmaan alueella. Olemme luotettava ja laatuun panostava paikallinen rakentamisen ammattilainen. Toteutamme pääasiassa kaikki huoneistoremontit avaimet käteen -palveluna, mutta myös tuntilaskutusperusteisesti.  

Soita ja varaa maksuton arviointikäynti!

KEVYEMPI HUONEISTOSANEERAUS VAI TÄYSI HUONEISTOREMONTTI?

Huoneistoremontin ei aina tarvitse olla koko huoneiston kattavaa tekemistä, vaan se voi käsittää jonkin tietyn pienemmän kokonaisuuden, kuten esimerkiksi maalaustyön, tapetoinnin, lattian tai katon uusimisen. 

Tarjoamme kahta erilaista huoneistoremonttia asiakkaillemme. Ensimmäinen on kevyt pintaremontti, jossa uusitaan lattiat, seinät ja kaapit. Voimme vaihtaa esimerkiksi vanhan laminaatin tai parketin uuteen, maalata seinät uudella värillä ja uusia kaapinovet, jos rungot ovat hyvässä kunnossa. Tällaiset remontit ovat suhteellisen nopeita ja edullisia. 

Toinen on perusteellinen koko asunnon remontti, jossa muokataan myös tilojen käyttötarkoitusta ja rakennetta. Voimme esimerkiksi purkaa seiniä, siirtää keittiön tai kylpyhuoneen toiseen paikkaan tai luoda uusia huoneita. Tällaiset remontit ovat laajempia ja kalliimpia. 

Miksi huoneistoremontti meiltä?

  • Panostamme aina ensiluokkaiseen työn jälkeen. Meiltä saat vain priimaa. 
  • Teemme aina sen minkä lupaamme. Myös sovitut aikataulut pitävät. 
  • Toimimme niin, että remontista on mahdollisimman vähän häiriötä tilaajalle. Teemme remontit pölyttömästi ja korjaamme aina jälkemme. 
  • Meillä asiakas on toiminnan keskipisteessä. Panostamme sujuvaan ja helppoon asiakaskokemukseen, jossa asiakas tietää aina missä työn suhteen mennään. 
  • Moniosaava työporukkamme nauttii työstään ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. 

Pintaremontti
Pintaremontti

UUTTA ILMETTÄ HUONEISTOREMONTILLA

Kun mielessäsi on pienempi sisäremontti tai kokonaisvaltainen huoneistoremontti vanhan asunnon päivittämiseen tai uuden asunnon ostamisen yhteydessä, pyydä tarjousta paikalliselta osaajalta Rakennus Arelalta. Palvelemme huoneistoremonttien sekä kaikkien muiden rakennuspalvelujemme osalta esimerkiksi Tampereen, Pirkkalan, Ylöjärven, Nokian, Lempäälän, Kangasalan, Valkeakosken ja koko Pirkanmaan alueella. 

RAKENNUS ARELA OY TOTEUTTAA HUONEISTOREMONTIT LAADUKKAASTI JA NOPEASTI. KUN HALUAT ENSILUOKKAISTA JÄLKEÄ, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

NÄIN TILAAT HUONEISTOREMONTIN

1

Ota meihin yhteyttä

Soita tai lähetä meille sähköpostiviesti ja kerro remontointitarpeestasi. Liitä mukaan myös yhteystietosi, sekä sähköpostiosoite että puhelinnumero. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme ilmaisen katselmuksen kohteeseen.

2

Arviointikäynti

Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme maksuttoman katselmuksen kohteeseen, jossa kartoitamme remontoinnin tarpeen. Kohteessa käymme asiakkaan kanssa läpi huonekohtaisesti mitä muutoksia halutaan ja mitä se konkreettisesti vaatii. Mikäli halutut muutokset ovat isoja, on katselmuksessa mukana putki- ja sähköpuolen edustajat. 

3

Tarjouksen tekeminen

Kartoituksen perusteella teemme sinulle sitovan tarjouksen, oli kyseessä urakka– tai tuntityö. Annamme aina tarjouksen, jossa on selkeästi eriteltynä kaikki remonttiin liittyvä kuten esimerkiksi kaikki remontin eri työvaiheet. Toimimme läpinäkyvästi, jotta asiakkaalle ei jää epäselväksi mistä huoneistoremontin hinta koostuu. 

4

Aikataulutus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme asiakkaan kanssa työn aloittamisen ajankohdan. Yleisesti työ alkaa 4-6 viikon kuluessa sopimuksen tekemisestä. Mutta otamme asiakkaan toiveet aina huomioon ja tarvittaessa pystymme reagoimaan ja aloittamaan työt nopeammin. 

5

Toteutus ja kohteen luovutus

Kaikesta lopusta vastaamme me, ja sinun tehtäväksi jää lopputuloksesta nauttiminen.Kohteen luovutuksen jälkeen käydään työ läpi asiakkaan kanssa. Urakka on valmis vasta silloin, kun asiakas on hyväksynyt työn.

TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Lisää kohteitamme löydät Referenssit-sivulta »

Kylpyhuoneremontti

PANOSTAMME TYÖN LAATUUN

Teemme laadukkaan ja hyvän huoneistoremontin. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy