Uudis-Rakentaminen

Omakotitalojen, kesämökkien, piharakennusten ja terassien rakentaminen

Yhteystiedot

Rakennustyöt ammattitaidolla

Rakennus Arela Oy tekee vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla monenlaiset rakennustyöt. Rakennamme alusta loppuun omakotitalot, kesämökit, autotallit, terassit ja muut suuremmat piharakennukset. Teemme betonilattioiden raudoituksia ja valutöitä sekä rakennusten runkotyöt, kattotyöt ja seinät. Uudisrakentamisen lisäksi rakennamme terasseja, portaita ja teemme monenlaisia julkisivuremontteja.

 

Rakennustyöt toteutamme valmiiden piirustusten mukaan tai tarvittaessa teemme suunnitelmat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hankimme kaikki rakentamisessa tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet. Suuremmissa kohteissa teemme tarvittaessa yhteistyötä muiden rakennusalan yritysten kanssa. Ennen rakennusurakan aloittamista asiakas saa meiltä arvion kustannuksista ja aikataulusta. Rakennustyöt toteutamme sovitussa aikataulussa laadukkaita materiaaleja käyttäen. 

Rakennus Arela Oy toteuttaa monenlaiset rakennustyöt ammattitaidolla. Kun haluat ensiluokkaista rakentamista, ota meihin yhteyttä.

Toteuttamiamme kohteita

Lisää kuvia rakennuskohteistamme voit katsoa Facebook- ja Instagram -sivuiltamme.

Ensiluokkaista rakentamisen laatua

Rakennus Arela Oy toteuttaa kaikki rakennustyöt laadukkaasti. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen työmme jälkeen vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

Ota yhteyttä