Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla

Uudisrakentamisen palvelut rakennusliike Arelalta Tampereella ja Pirkanmaalla

Uudisrakentaminen

RAKENNUSTYÖT AMMATTITAIDOLLA

Omakotitalojen, kesämökkien, piharakennusten ja terassien rakentaminen.

Kun tarvitset laadukasta uudisrakentamista, ota yhteyttä rakennusliike Arelaan, joka palvelee Tampereella ja koko muun Pirkanmaan alueella. Palvelemme niin yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiäkin. Rakennuspalvelumme kattaa kaikki kirvesmiehen työt. Toteutamme uudisrakentamisen kokonaisvaltaisesti perustuksista vesikattoon ja sisätöihin asti. Olemme luotettava ja tuttu paikallinen toimija, jonka työn laatuun voit aina luottaa. Teemme töitä sekä urakka- että tuntityöperusteisesti.  

Soita ja varaa maksuton arviointikäynti!

KOKONAISVALTAINEN RAKENNUSPALVELU

Meiltä onnistuu kaikki terassin rakentamisesta aina omakotitalon rakentamiseen asti. Teemme myös mm. talon laajennuksia, autotalleja ja piharakennuksia sekä pienrakentamista. 

Uudisrakentamisen palveluitamme ovat mm.: 

 • Perustukset ja runkotyöt 
 • Sokkeli- ja harkkomuuraukset 
 • Sisätyöt: väliseinät, alakatot, levytykset, märkätilat, saunat, lattiatasoitukset, lattia-asennukset, lisoitukset yms. 
 • Vesikattotyöt 
 • Julkisivutyöt 
 • Terassien rakentaminen 

Teemme nämä työt joko yhdessä tai erikseen. 

Uudisrakentaminen
Uudisrakentaminen

MIKSI RAKENNUSPALVELU KANNATTAA TILATA MEILTÄ?

 • Rakennus Arela on paikallinen pirkanmaalainen ammattitaitoinen rakennusliike, joka toimii Tampereen lisäksi koko muun Pirkanmaan alueella. Olemme suomalainen yritys ja meillä työt tekee moniosaajien joukko, jonka toimintaan voit luottaa. Meiltä saat saman katon alta kaiken rakentamiseen liittyen, joten esimerkiksi omakotitalon rakentaminen onnistuu alusta loppuun saakka samalla työporukalla. 
 • Teemme työtä josta pidämme ja missä olemme hyviä, joten se takaa laadukkaan työn jäljen. Lisäksi käytämme rakentamisessa vuosien varrella parhaiksi todettuja rakennusmateriaaleja ja -menetelmiä. 
 • Käytössämme on alan parhaat työkalut. 
 • LVI- ja sähkötyöt toteutetaan pitkäaikaisten luotettavien yhteistyökumppaneiden toimesta. 
 • Rakennuspalvelumme toteutetaan aina joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Haluamme kuunnella asiakasta heti suunnitteluvaiheen alusta alkaen, jotta lopputuloksesta saadaan juuri sellainen kuin lopputuloksesta halutaan. 
 • Meille tärkeintä on aina tyytyväinen asiakas, ja sen vuoksi panostamme helppoon ja sujuvaan asiakaspalveluun, jossa kuunnellaan aina asiakasta. Panostamme laadukkaan lopputuloksen lisäksi pölyttömyyteen ja muuhun siisteyteen.  
 • Noudatamme aina sovittuja aikatauluja ja teemme myös kaiken muun jonka olemme asiakkaan kanssa sopineet. Tyytyväinen asiakas on meille paras palvelun mittari. 

NÄIN TILAAT RAKENNUSPALVELUN

1

Yhteydenotto ja arviokäynti

Soita tai lähetä meille sähköpostiviesti. Kerro meille mahdollisimman tarkasti minkälaista rakennuspalvelua haluat. Liitä viestiin myös toimivat yhteystiedot, sekä sähköpostiosoite että puhelinnumero. Otamme sen jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian, ja sovitaan ilmainen katselmuskäynti kohteeseen. Paikan päällä tehtävän kartoituksen perusteella laadimme sitovan tarjouksen. Voimme antaa suuntaa antavan hinta-arvion myös heti puhelimitse. 

2

Tarjouksen laatiminen ja työn toteutus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme työn aloituksen. Pyrimme ottamaan huomioon asiakkaan toiveet mahdollisimman hyvin. Työn aloitus on yleensä 4-6 viikon sisällä sopimuksen tekemisestä. Työtilanteesta riippuen pystymme reagoimaan ja aloittamaan työt mahdollisesti myös hyvinkin nopeasti. 

3

Kohteen luovutus

Kohteen luovutuksen jälkeen käydään työ läpi asiakkaan kanssa. Urakka on valmis vasta silloin, kun asiakas on hyväksynyt työn.

TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Lisää kohteitamme löydät Referenssit-sivulta »

Uudisrakentaminen

ENSILUOKKAISTA RAKENTAMISEN LAATUA

Rakennus Arela Oy toteuttaa kaikki rakennustyöt laadukkaasti. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen työmme jälkeen vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy