Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla

Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

Kylpyhuoneremontti

KYLPYHUONEREMONTIT ALUSTA LOPPUUN

Purkutyöt, muutostyöt, tasoitustyöt, vedeneristys, laatoitus, muut pintatyöt.

Me toteutamme kaikki sauna- ja kylpyhuoneremontit yksityisille kuluttajille sekä yrityksille Tampereen, Pirkkalan, Ylöjärven, Nokian, Lempäälän, Kangasalan ja Valkeakosken sekä muu Pirkanmaan alueella. Olemme kokenut kylpyhuoneiden ja saunojen remontoija, jolla on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden ansiosta pystymme toteuttamaan kaikki kerralla kuntoon. 

Teemme sauna- ja kylpyhuoneremontteja omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa. Meiltä saat kylpyhuoneet ja saunat kevyemmällä budjettiratkaisulla tai kokonaisvaltaisina remontteina.

Soita ja varaa maksuton arviointikäynti!

MYÖS PIENEMMÄT PINTAREMONTIT MEILTÄ

Teemme pienemmän budjetin pintaremontteja kylpyhuoneisiin sekä saunoihin. Kun isoa märkätilaremonttia ei tarvita, vaan halutaan esimerkiksi vaihtaa kalusteita tai lauteita sekä pinnoittaa laattoja, teemme ne nopeasti. 

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa ja kauanko se kestää?

Kylpyhuoneremontin hinta ja remontin kesto on riippuvainen monesta asiasta ja listasimme muutamia seikkoja. 

 • Isoin vaikutus on tietenkin kylpyhuoneen pinta-alalla, mitä isompi kylpyhuone on niin sen enemmän se vaatii työaikaa ja materiaaleita. 
 • Kuivumisajat. Kylpyhuoneessa on paljon eri työvaiheita joissa täytyy antaa materiaalille kuivumisaikaa ennen kuin seuraavaa työvaihetta päästään aloittamaan. Näitä materiaaleita ovat esimerkiksi lattiamassat, lattian ja seinien tasoitteet, vedeneristeet & laattojen kiinnityslaastit. 
 • Muutetaanko kylpyhuoneen pohjaratkaisua ja tarvitseeko tehdä suuria putki- ja sähkömuutostöitä. Esim: Lisätäänkö kylpyhuoneeseen pyykinpesukone vai siirretäänkö sen paikkaa ja tarvitaan vesi- ja sähkövaraukset. Siirretäänkö käsienpesuallasta vai suunnitellaanko tilaan kenties kylpyammetta. 
 • Onko lattiakaivo jo käyttöikänsä päässä ja tämä tarvitsee päivittää nykyaikaiseen. 
 • Tuleeko lattiakaivoksi desing-kaivo vai peruskaivo. 
 • Lisätäänkö kylpyhuoneen käyttömukavuutta ja asennetaan lattialämmitys. 
 • Laattojen koko: tuleeko lattiaan isoa laattaa, tämä tarvitsee huomioida vesikaadoissa ja asennuksessa. 
 • Tuleeko kylpyhuoneeseen seinään upotettavia ja laatoitettavia hyllyjä. 
 • Onko tilassa myös wc-istuin ja tämä uusitaan, tai uusitaanko seinä-wc malliin. 
 • Pintamateriaali- ja kalustevalinnat. Kylpyhuoneeseen on rajaton määrä eri hintaisia laattoja ja vesikalusteita. 

Normaalikokoinen kylpyhuoneremontti jossa ei tarvitse tehdä suuria putki- ja sähkömuutostöitä maksaa tavallisesti 10000-12000 € ja kestää yleensä 3-4 viikkoa. 

Miksi kylpyhuone- ja saunaremontti meiltä?

 • Lopputulos on aina priimaa. 
 • Meiltä onnistuvat haastavammat työt kuten erikoisemmat rakenteet, linjakaivot, jiirileikkaukset, isommat ja pienemmät laatat, unohtamatta perus kylpyhuoneratkaisuja. 
 • Teemme sen minkä lupaamme ja aikataulut pitävät. 
 • Kommunikointi meidän kanssamme on mutkatonta ja palvelumme joustavaa. 
 • Meillä on loistavat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit LVI- ja sähkötöiden osalta. 
Kylpyhuoneremontti
Saunaremontti

KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTTI LAADUKKAASTI

Kun tarvitaan märkätilojen tai saunan täydellistä uusimista, toteutamme ne pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Puramme kaiken vanhan runkopinnalle ja rakennamme uuden kokonaisuuden unelmiesi ja toiveidesi mukaisesti. Saunaremontti on usein järkevää toteuttaa kylpyhuoneremontin yhteydessä, mutta saunan pinnat voidaan päivittää myös helposti erikseen. 

Kylpyhuoneen remontointi on tarkkaa työtä, joka vaatii huolelliset pohjatyöt ja ajan mukaisten ratkaisujen tuntemusta. Meillä on pitkä kokemus eri vuosikymmenten kylpyhuoneiden kunnostamisesta ja tiedämme, mitä niissä pitää ottaa huomioon. Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia, tulemme paikan päälle arvioimaan tilanteen ja laskemme sinulle hinnan. Mittaamme samalla rakenteiden kosteuden ja tarkistamme lattiakaivon kunnon, jotta voimme varmistaa remontin onnistumisen. 

RAKENNUS ARELA OY TOTEUTTAA KYLPYHUONEREMONTIT LAADUKKAASTI MISTÄÄN TINKIMÄTTÄ. KUN HALUAT ENSILUOKKAISTA RAKENTAMISEN JÄLKEÄ, OTA YHTEYTTÄ.

NÄIN KYLPYHUONEREMONTTI TOTEUTETAAN 

1

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostiviestin, jossa kerrot työtarpeesta. Liitä mukaan myös yhteystiedot. 

2

Tulemme tekemään maksuttoman arviointikäynnin

Tämän jälkeen sovitaan ilmainen katselmus kohteeseen. Teemme paikan päällä alkukartoituksen. Käymme asiakkaan kanssa läpi lähtötilanteen, ja toivotun lopputuloksen. Mahdolliset LVIS-muutokset suunnitellaan samalla, tarvitseeko esimerkiksi putkia ja viemäreitä viedä eri paikkaan. Mikäli kohde on rakennettu ennen vuotta 1994, tehdään asbestikartoitus. Jos kartoitusta ei ole aiemmin tehty, otamme näytteet itse ja toimitamme ne laboratorioon tutkittavaksi. 

3

Sitovan tarjouksen laatiminen

Tämän jälkeen annamme sitovan tarjouksen työstä. Mikäli tarjous hyväksytään, sovitaan työn aloittamisen ajankohta. Yleensä työ päästään aloittamaan 4-6 viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Työtilanteen salliessa, aloitus voidaan sopia nopeamminkin. 

4

Työn toteutus

Työ toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Ensin tehdään suojaustyöt. Purettava alue alipaineistetaan aina, jotta pöly pysyy hallinnassa. Pöly ohjataan suoraan pihalle suodattimen kautta. Tämän jälkeen pinnat puretaan. Mikäli ongelmia ei ilmene, edetään suunnitelmien mukaan. Mikäli ongelmia löytyy rakenteista, ne korjataan. Rakentaminen aloitetaan pohjien ja pintojen kuntoon laittamisella. Tämän jälkeen sähkö– ja putkimies tekevät osuutensa. 

5

Kohteen luovutus

Kun kohde on valmis, käydään työt vielä läpi asiakkaan kanssa läpi. Jos asiakkaalla on jotain huomautettavaa, korjataan kyseinen asia. Kun asiakas on tyytyväinen, kohde luovutetaan hänelle. Työllämme on 24kk takuu. 

TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Lisää kohteitamme löydät Referenssit-sivulta »

Kylpyhuoneremontti

AMMATTITAIDOLLA LAADUKKAASTI

Rakennus Arela Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit vuosien kokemuksella. Saat meiltä hyvin tehdyn ja hyvännäköisen kylpyhuoneen. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy