Yhteystiedot

Kylpyhuoneremontit alusta loppuun

Rakennus Arela Oy toteuttaa kaikki kylpyhuoneremontit huolellisesti ja tarkasti. Toimimme pääasiassa Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla. Rakennamme kylpyhuoneita myös uudiskohteisiin. Toteutamme kylpyhuoneet alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme sekä suuret että pienet remontit yhtä laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Ennen remontin aloittamista asiakas saa meiltä arvion kustannuksista ja aikataulusta. Kylpyhuoneremontin yhteydessä voimme tehdä myös saunan ja muiden tilojen remontteja. 

Teemme kylpyhuoneremontit ammattitaidolla, laadukkaasti ja säännösten mukaisesti. Tämä takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Kylpyhuoneremonteissa teemme tarvittaessa purkutyöt ja seinien ja lattian tasoitustyöt. Vesieristystyöt teemme huolellisesti määräysten mukaisesti, sillä meillä on märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti. Ammattilaisiltamme onnistuvat vaativatkin laatoitustyöt ja erikoisladonnat. Kauttamme asiakas saa tarvittaessa sähkö- ja putkityöt sekä laadukkaat materiaalit.

Rakennus Arela Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit laadukkaasti mistään tinkimättä. Kun haluat ensiluokkaista rakentamisen jälkeä, ota yhteyttä.

Toteuttamiamme kohteita

Lisää kuvia tekemistämme remonteista voit katsoa Facebook- ja Instagram- sivuiltamme. 

Ammattitaidolla laadukkaasti

Rakennus Arela Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit vuosien kokemuksella. Saat meiltä hyvin tehdyn ja hyvännäköisen kylpyhuoneen. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

Ota yhteyttä
Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.