Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla

Pienet ja suuret pintaremontit Tampereen seudulla

Pintaremontti

PINTAREMONTIT LATTIASTA KATTOON

Tasoitus, maalaus, tapetointi, laatoitus, lattioiden asennus, panelointi, listoitus.

Rakennus Arelalta laadukas pintaremontti Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme sekä yksityisiä kuluttajia että yrityksiä. 

Haluatko uudistaa kotisi ilmettä ja lisätä sen arvoa? Vai olisiko toimiston ilmeessä parannettavaa? Pintaremontti on helppo ja edullinen tapa saada aikaan suuri muutos pienellä vaivalla. Pintaremontti voi parantaa asumismukavuutta, luoda tilaan uutta tunnelmaa ja tehdä kodista viihtyisämmän. Pintaremontti voi myös nostaa asunnon arvoa ja houkutella ostajia, jos olet suunnitellut myymistä. 

Soita ja varaa maksuton arviointikäynti!

PINTAREMONTTITÖITÄ

Pintaremonttiin voi kuulua monia erilaisia töitä, jotka riippuvat asunnon kunnosta, tyylistä ja tarpeista. Rakennus Arela on luotettava ja ammattitaitoinen pintaremonttien tekijä, joka palvelee sinua kaikissa pintaremonttiin liittyvissä asioissa. Oli kyseessä sitten sisämaalaus, laatoitustyö tai vaikka lattiaremontti, saat meiltä aina laadukasta työtä sovitussa aikataulussa. Meillä on pitkä kokemus erilaisista pintaremonteista niin omakoti-, rivi-, ja kerrostaloissa sekä yritysten toimisto- ja toimitiloissakin. 

Tässä on joitakin yleisiä pintaremonttitöitä, joita voit teettää meillä: 

Sisämaalaus

Sisämaalaus on yksi yleisimmistä pintaremonttitöistä, joka antaa tilalle uuden ilmeen. Voit valita eri sävyjä ja tyylejä, jotka sopivat sisustukseen. Me maalaamme kaikki pinnat huolellisesti ja siististi, niin että lopputulos on kaunis ja kestävä.

Lattiaremontti tai -materiaalien vaihto

Lattiaremontti tai –materiaalien vaihto voi olla tarpeen, jos lattia on kulunut, vaurioitunut tai epäsopiva tilaan. Voit valita eri vaihtoehtoja, kuten laminaatti, parketti, vinyyli tai laatta. Me asennamme lattiamateriaalit ammattitaidolla ja huolehdimme alusmateriaaleista, liitoksista ja listoista. 

Sisäkaton uusiminen

Sisäkaton uusiminen voi olla tarpeen, jos katto on likainen, halkeillut tai halutaan tehdä muutoksia huonetilojen valaistusratkaisuihin. Voit valita eri vaihtoehtoja, kuten maalaus, panelointi tai levytys. Me uusimme kattosi laadukkaasti ja varmistamme, että se on tiivis ja turvallinen. 

Tasoitetyöt

Tasoitetyöt ovat tarpeen, jos seinät ovat epätasaiset, rosoiset tai reikäiset. Me tasoitamme seinäsi ja poistamme mahdolliset tapetit tai muut pinnoitteet. Me teemme myös kaikki tarvittavat pohjatyöt ennen maalausta tai tapetointia. 

Listoitukset

Listoitukset ovat tärkeä osa pintaremonttia, sillä ne viimeistelevät tilan ilmeen. Voit valita eri materiaaleja ja värejä, jotka sopivat sisustukseen. Me asennamme listat siististi ja tarkasti, niin että ne ovat linjassa ja tiiviit. 

Paneloinnit

Paneloinnit ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat luoda tilaan lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Voit valita eri materiaaleja ja värejä, jotka sopivat sisustukseen. Me asennamme paneelit ammattitaidolla ja huolehdimme liitoksista ja listoista. 

Ovien vaihdot

Ovien vaihdot ovat tarpeen, jos ovet ovat kuluneet, vaurioituneet tai epäsopivat tilaan. Voit valita eri malleja ja tyylejä, jotka sopivat sisustukseen. Me vaihdamme ovet huolellisesti ja varmistamme, että ne toimivat hyvin ja ovat turvallisia käyttää. 

RAKENNUS ARELA OY TOTEUTTAA PIENET JA SUURET PINTAREMONTIT LAADUKKAASTI. KUN HALUAT ENSILUOKKAISTA JÄLKEÄ, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

Pintaremontti

Miten projekti kanssamme etenee?

1

Arviokäynti

Yhteydenoton jälkeen sovimme maksuttoman arviointikäynnin.

2

Urakkalaskelman tekeminen

Tarjous laaditaan tarjous 2 viikon sisällä. Joustava maksusuunnitelma näkyy tarjouksessa.

3

Sopimus

Sopimuksen tekeminen ja remontin ajankohdan sopiminen.

4

Kohteen luovutus

Kohteen luovutuksen jälkeen käydään työ läpi asiakkaan kanssa. Urakka on valmis vasta silloin, kun asiakas on hyväksynyt työn.

TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Lisää kohteitamme löydät Referenssit-sivulta »

PANOSTAMME TYÖN LAATUUN

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Me toteutamme sinulle unelmiesi pintaremontin Tampereella, Pirkkalassa, Valkeakoskella ja koko muun Pirkanmaan alueella. 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy