Pintaremontit

Tasoitus, maalaus, tapetointi, laatoitus, lattioiden asennus, panelointi, listoitus

Yhteystiedot

Pintaremontit lattiasta kattoon

Rakennus Arela Oy toteuttaa pienet ja suuret pintaremontit ammattitaidolla ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Toimimme pääasiassa Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla. Toteutamme kokonaisvaltaisia koko asunnon remontteja tai pienempiä pintaremontteja. Teemme pintatöitä myös uudiskohteissa. Ennen remontin aloittamista asiakas saa meiltä arvion kustannuksista ja aikataulusta, jonka myös pidämme.

Teemme monenlaiset laatoitus-, maalaus-, panelointi ja tapetointityöt sekä parketti-, laminaatti- ja vinyylilattioiden asennukset. Pintaremonttien yhteydessä voimme asentaa lisäksi väliovet ja kiinteät kaapit. Toteutamme vaativammatkin kohteet ja erikoistyöt huolellisesti. Tarvittaessa teemme kohteessa purku- ja tasoitetyöt ennen pintatöitä. Kauttamme asiakas saa myös sähkö- ja putkityöt sekä laadukkaat materiaalit. Pintaremontti kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi, sillä tämä takaa hyvännäköisen ja kestävän lopputuloksen.

Rakennus Arela Oy toteuttaa pienet ja suuret pintaremontit laadukkaasti. Kun haluat ensiluokkaista jälkeä, ota meihin yhteyttä.

Toteuttamiamme kohteita

Lisää kuvia tekemistämme remonteista voit katsoa Facebook- ja Instagram -sivuiltamme.

Ensiluokkaista laatua

Rakennus Arelalta saat varmasti huolellisesti tehdyn pintaremontin. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

Ota yhteyttä

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.