Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla

Kokenut rakentaja Tampereella ja Pirkanmaalla

Intohimonamme on kestävä ja kaunis lopputulos

Olemme pirkkalalainen rakennusliike ja pääasiallinen toimialueemme on koko Pirkanmaa. Yrityksemme päämäärä on toteuttaa asiakkaille heidän yksilöllisiä rakennushaaveita ja intohimonamme on kestävä ja kaunis lopputulos.  

Olemme aloittaneet toimintamme vuonna 2019. Vuosien varrella olemme saaneet toteuttaa monet haaveet ja tästä kiitos mahtaville asiakkaille. Asiakastyytyväisyytemme on pystytty pitämään korkealla tasolla ja tästä kiitoksena aikaisemmat asiakkaamme luottavat meihin myös uudelleen uusien projektien parissa. Meille on tärkeää, että onnistumme työssämme sovitussa aikataulussa ja asiakas kokee yhteistyön kanssamme helpoksi ja sujuvaksi.  

Soita ja varaa maksuton arviointikäynti!

Päämäärämme on toteuttaa asiakkaille heidän yksilöllisiä rakennushaaveita

Jos jotain tehdään, niin se kannattaa tehdä kerrasta kunnolla ja tällä teemalla toteutamme myös työmme. Ajatusmaailmamme on, että jokainen kohde on referenssikohde ja työnjälki on myös sen mukaista. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme.  Jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, niin käytössämme on parhaat työkalut sekä laadukkaat rakennusmateriaalit. Työntekijämme on koulutettuja ammattilaisia ja heillä on vuosien kokemus alalta. Ylläpidämme ammattitaitoa ja pidämme sertifikaatit ajan tasalla.  

Kauttamme löytyy myös luotettavat kontaktit tekniikkapuolelle. Olemme löytäneet ympärillemme loistavat yhteistyökumppanit ja yhteistyömme on ollut jatkuvaa jo useamman vuoden. 

Oli kyseessä sitten saneeraus- tai uudiskohde, me toteutamme sinulle varmasti laadukkaan ja upean lopputuloksen. 

Kylpyhuoneremontti
Saunaremontti

REMONTIT LATTIASTA KATTOON

Rakennamme uudiskohteita ja remontoimme vanhaa. Toimimme Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaan alueella. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, taloyhtiöt ja yritykset.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy