Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla

Keittiöremontti Tampereella ja Pirkanmaalla

Keittiöremontti

REMONTILLA TOIMIVA JA KAUNIS KEITTIÖ

Purkutyöt, tasoitustyöt, laatoitus- ja muut pintatyöt, kalusteiden asennus.

Rakennus Arela tekee laadukkaat ja toimivat keittiöremontit alueella Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi, Nokia, Lempäälä, Kangasalan ja Valkeakoski sekä muu Pirkanmaan alue. Palvelemme yksityisasiakkaita sekä yrityksiä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Meiltä luonnistuvat kaikki keittiöremontit, niin pienet kuin suuremmatkin avaimet käteen -palveluna. Panostamme laadukkaaseen palvelukokonaisuuteen, koska tyytyväinen asiakas on meille tärkein asia. Ota yhteyttä ja toteutetaan uusi keittiö! 

Soita ja varaa maksuton arviointikäynti!

KEITTIÖREMONTIT AMMATTITAIDOLLA TAMPEREEN SEUDULLA

Keittiö on monelle tärkeä paikka. Keittiön viihtyisyyttä voi parantaa pienellä budjetilla ja vaivalla. Vaihtamalla esimerkiksi tasot ja välitilan saa keittiöön uuden ilmeen. Jos kaappien rungot ovat hyvässä kunnossa, voi niihin asentaa vain uudet ovet. Samalla kun kalusteet vaihdetaan, kannattaa miettiä myös muiden pintojen uusimista. Kun vanhat kalusteet on siirretty pois, on helpompi maalata seinät tai vaihtaa lattia. Näin saa keittiöön edullisesti ja nopeasti täydellisen muodonmuutoksen. 

Mitä keittiöremonttiin voi kuulua?

 • Asbestikartoitus, kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin 
 • Uuden keittiön suunnittelu 
 • Vanhan keittiön purku ja purkumateriaalien poisvienti 
 • Uusien keittiökalusteiden ja -materiaalien haku sekä kuljetus 
 • Keittiökalusteasennukset ja keittiötasojen sekä kaappien asennukset 
 • Laatoitustyöt 
 • Seinien ja kattojen maalaus 
 • Lattiatyöt: parketin ja laminaatin asennustyöt + muut sovitut työt 
 • Välitilan laatoitus tai välitilan materiaalin vaihto 
 • Valaistus 
 • Putki- ja sähkötyöt 
 • Loppusiivous 

Keittiöremontti
Keittiöremontti

UUTTA ILMETTÄ KEITTIÖREMONTILLA

Jos haluaa keittiöön täysin uuden ilmeen, voi vaihtaa kaikki kalusteet ja kodinkoneet. Keittiön sijaintia voi myös muuttaa tai yhdistää se olohuoneeseen kaatamalla väliseinän. Näin saa avaran ja viihtyisän tupakeittiön. Keittiön käytännöllisyyttä voi lisätä erilaisilla nykyaikaisilla ratkaisuilla. Esimerkiksi pehmeästi sulkeutuvat laatikot ja ovet ovat hiljaisia ja helppokäyttöisiä. 

Luotettavat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme toteuttavat keittiön sähkö- ja LVI-työt luotettavaan ja toimivaan kuntoon, sovitussa aikataulussa ja voimassa olevien ohjeiden sekä sääntöjen mukaan. 

RAKENNUS ARELA OY TOTEUTTAA KEITTIÖREMONTIT LAADUKKAASTI JA NOPEASTI. KUN HALUAT ENSILUOKKAISTA JÄLKEÄ, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

NÄIN TILAAT KEITTIÖREMONTIN

1

Ota meihin yhteyttä

Soita tai lähetä meille sähköpostiviesti, jossa kerrot mahdollisimman tarkasti halutusta keittiöremontista. Liitä mukaan myös yhteystietosi, sekä sähköpostiosoite että puhelinnumero. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme ilmaisen katselmuksen kohteeseen.

2

Arviointikäynti

Kohteessa käymme asiakkaan kanssa läpi halutut muutokset ja toiveet sekä kerromme mitä se vaatii. Kartoitamme nykyiset viemärit ja mitä mahdollisuuksia ne antavat uudelle toteutukselle. Toki kaikki onnistuu, mutta silloin kustannukset nousevat rajusti. 

3

Tarjouksen tekeminen

Kartoituskäynnin jälkeen teemme sitovan tarjouksen keittiöremontista .Saat meiltä aina tarjouksen, jossa kaikki työhön liittyvä on eriteltynä selvästi, jotta tiedät mitä remonttiin kuuluu ja mistä asioista maksat. 

4

Sopimus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme yhdessä asiakkaan kanssa työn aloituksesta. Työn aloitus on yleensä 4-6 viikon sisällä sopimuksen tekemisestä. Asiakkaan toiveet otetaan kuitenkin huomioon ja työtilanteen niin salliessa pystymme aloittamaan työt nopeamminkin. 

5

Kohteen luovutus

Kohteen luovutuksen jälkeen käydään työ läpi asiakkaan kanssa. Urakka on valmis vasta silloin, kun asiakas on hyväksynyt työn.

TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Lisää kohteitamme löydät Referenssit-sivulta »

Keittiöremontti

PANOSTAMME TYÖN LAATUUN

Teemme laadukkaan ja hyvän keittiön. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy