Saunaremontit

Purkutyöt, tasoitus, vedeneristys, muuraus, laatoitus, muutostyöt, paneelien ja lauteiden asennus

Yhteystiedot

Viihtyisyyttä SAunaremontilla

Rakennus Arela Oy toteuttaa saunaremontit ammattitaidolla ja huolellisesti Tampereen seudulla. Rakennamme saunoja myös uudiskohteisiin. Toteutamme saunaremontit asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattilaisemme toteuttavat erikoisemmatkin laude- ja valaistusratkaisut. Remontoimme sekä pienet saunat että laajemmat saunaosastot pesuhuoneineen yhtä huolellisesti ja sovitussa aikataulussa. Ennen remontin aloittamista asiakas saa meiltä arvion kustannuksista ja aikataulusta.  

Teemme kaikki saunaremontit ammattitaidolla, laadukkaasti ja säännösten mukaisesti. Tämä takaa hyvännäköisen ja kestävän lopputuloksen. Saunaremonteissa teemme tarvittaessa purkutyöt ja seinien ja lattian tasoitustyöt. Vesieristystyöt teemme huolellisesti määräysten mukaisesti, sillä meillä on märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti. Asennamme saunaan ilmansulkupaperin, koolaukset ja paneelit. Viimeistelemme saunan lauteilla ja tunnelmallisella valaistuksella. Kauttamme asiakas saa tarvittaessa sähkö- ja putkityöt sekä laadukkaat materiaalit.

Rakennus Arela Oy toteuttaa saunaremontit laadukkaasti. Kun haluat ensiluokkaista rakentamisen jälkeä, ota yhteyttä.

Toteuttamiamme kohteita

Lisää kuvia tekemistämme remonteista voit katsoa Facebook- ja Instagram -sivuiltamme.

Panostamme rakentamisen laatuun

Rakennus Arela Oy toteuttaa hyvin tehdyn ja hyvännäköisen saunan vuosien kokemuksella. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen.

Ota yhteyttä
Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.