Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla

Saunaremontit ammattitaidolla ja huolellisesti Tampereen seudulla

Saunaremontti

VIIHTYISYYTTÄ SAUNAREMONTILLA

Rakennus Arela toteuttaa laadukkaat saunaremontit Tampereella, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Nokialla, Valkeakoskella, Kangasalla, Lempäälässä ja koko muun Pirkanmaan alueella. Palvelemme sekä yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiä. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja siksi panostamme ensiluokkaiseen työn jälkeen ja asiakaspalveluun. Saunamme räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan omien toiveiden mukaan. Jos siis haluat laadukkaan ja kovaakin käyttöä kestävän saunan, ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan Rakennus Arelaan. 

Soita ja varaa maksuton arviointikäynti!

SAUNA JA MÄRKÄTILAT AINA AMMATTILAISEN TEHTÄVÄKSI

Sauna ja muut märkätilat ovat asunnon vaativimmat remontit, joten se kannattaa hoitaa aina kerralla kuntoon. Ammattilaisten toteuttamana kylpyhuone- ja saunaremontti nostaa kiinteistösi arvoa. Lisäksi taloyhtiöt vaativat märkätiloissa tehtävän työn suorittajalta vesieristys-sertifikaattia.  

Rakennus Arelan työntekijöillä on aina ajan tasalla olevat Eurofinssin märkätilasertifikaatit vesieristysten laadukkaan toteuttamisen takeena. 

Saunaremontin hinta

Saunaremontin hinta riippuu muun muassa tehtävän työn laajuudesta ja käytettävistä materiaaleista. 

Alla suuntaa antava esimerkkihinta saunaremontille 

Normikokoisen saunan remontointi materiaalivalinnoista riippuen, maksaa tavallisesti 4000 – 6500€ ja kestää yleensä noin viikon. 

Hintaan vaikuttaa: 

 • Saunan pinta-ala 
 • Laudemalli 
 • Valitut pintamateriaalit 
 • Valaistuksen toteutusmalli 
 • Kiuasmalli. 

Saunaremontti vaihe vaiheelta

 • Pölynhallinta ja suojaukset tehdään ennen purkutöiden aloittamista. 
 • Remontoitavasta saunasta puretaan ensin kaikki vanhat rakenteet pois aina runkoon asti. Sen jälkeen tarkastetaan, että lämmöneristeet ovat ehjät ja kuivat. Jos eristeissä on kosteutta tai värimuutoksia, ne vaihdetaan uusiin.
 • Kun eristeet ovat kunnossa, asennetaan kattoon ja seiniin alumiinipintainen höyrynsulkupaperi tai alumiinipintainen polyuretaanilevy sauna-satu.  
 • Höyrynsulun jälkeen asennetaan paneelien koolauspuut ja nämä myös varmistavat että höyrynsulun ja paneelin väliin jää tarvittava määrä tuuletustilaa. 
 • Seuraavaksi tehdään saunan panelointi. Kaikki saunassa käytettävät kiinnikkeet tulee olla materiaaliltaan rosteria, jotta ne eivät ruostu saunan kosteudesta. Paneelit ja laudelaudat, jotka eivät ole tehtaalta valmiiksi saunasuojattuja, käsitellään parafiiniöljyllä. Öljyäminen helpottaa saunan siivoamista, tuo esiin puun värit ja lisää saunan kestävyyttä.
 • Paneelitöiden jälkeen asennetaan mittatilaustyönä valmistetut lauteet paikoilleen. Saunaan rakennetaan myös nousuaskelma, mahdolliset kaiteet ja muut lisätarvikkeet asiakkaan toiveiden mukaan valituista materiaaleista ja halutuille paikoille. Kiukaan ja kiuaskivien asennus kuuluu myös työhön. Saunaremontti on valmis, kun sauna on siivottu ja käyttövalmis. Teemme aina urakan aikana ja sen jälkeen huolellisen siivouksen.
Saunaremontti
Saunaremontti

SAUNA MITTATILAUKSENA

Räätälöimme saunat tarkoin asiakkaan toiveita kunnioittaen. Toteutamme esimerkiksi saunan lauteet mittatilauksena, kohteen mittojen mukaan. Valmistamme lauteet paikan päällä, asiakkaan valitsemasta materiaalista. Kohteessa suunniteltujen lauteiden etuna on myös se, että kulkemisen esteettömyys voidaan varmistaa. Mittatilauksena suunniteltu ja toteutettu sauna on toimiva ja turvallinen käyttää. 

RAKENNUS ARELA OY TOTEUTTAA SAUNAREMONTIT LAADUKKAASTI. KUN HALUAT ENSILUOKKAISTA RAKENTAMISEN JÄLKEÄ, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

SAUNAREMONTTI VAIHE VAIHTEELTA

1

Ota meihin yhteyttä

Soita tai ota yhteyttä meihin sähköpostilla.

2

Arviointikäynti

Sovitaan katselmus kohteeseen asiakkaan kanssa. Alkukartoituksessa käydään läpi asiakkaan haaveet ja toiveet esimerkiksi saunan valaistuksen ja lauteiden suhteen. Kartoituskäynnillä suunnitellaan kaikki saunaan liittyvä, mikä on mahdollista toteuttaa.  

3

Tarjouksen tekeminen

Käynnin perusteella annamme lopullisen ja sitovan tarjouksen saunaremontista.   

4

Ajankohdan sopiminen ja urakan toteutus

Mikäli asiakas hyväksyy tarjouksen, sovitaan ajankohta työn aloittamiselle. Töiden aloittaminen riippuu aina sen hetkisestä työtilanteesta, mutta pääsääntöisesti työ aloitetaan 4-6 viikon sisällä tilauksesta.   

5

Kohteen luovutus

Kohteen luovutuksen jälkeen käydään työ läpi asiakkaan kanssa. Urakka on valmis vasta silloin, kun asiakas on hyväksynyt työn.

TOTEUTTAMIAMME KOHTEITA

Lisää kohteitamme löydät Referenssit-sivulta »

Saunaremontti

PANOSTAMME RAKENTAMISEN LAATUUN

Kun haet laadukasta saunaremontin tekijää Tampereella sekä muun Pirkanmaan alueella, ota yhteyttä meihin niin toteutetaan unelmiesi sauna mittatilauksena. 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy