Keittiöremontit

Purkutyöt, tasoitustyöt, laatoitus- ja muut pintatyöt, kalusteiden asennus

Yhteystiedot

Remontilla Toimiva ja kaunis keittiö

Rakennus Arela Oy toteuttaa monenlaiset keittiöremontit ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme kaikki keittiöremontissa tarvittavat työt, jolloin asiakas ei tarvitse muita ammattilaisia. Tämä helpottaa ja nopeuttaa keittiöremontin tekemistä.

Keittiöremontit ammattitaidolla Tampereen seudulla

Ennen keittiöremontin aloittamista asiakas saa meiltä arvion remontin kustannuksista ja aikataulusta, minkä myös pidämme. Remontoimme keittiöt huolellisesti, mikä takaa hyvännäköisen, toimivan ja kestävän lopputuloksen. Keittiöremonteissa teemme tarvittaessa purkutyöt ja pintojen tasoitustyöt. Asennamme keittiön kalusteet ja teemme välitilan laatoituksen. Voimme uudistaa myös keittiön lattian sekä seinät ja katon. Kauttamme asiakas saa tarvittaessa sähkö- ja putkityöt sekä laadukkaat pintamateriaalit.

Rakennus Arela Oy toteuttaa keittiöremontit laadukkaasti ja nopeasti. Kun haluat ensiluokkaista jälkeä, ota meihin yhteyttä.

Toteuttamiamme kohteita

Keittiö ennen ja jälkeen remontin. Lisää kuvia tekemistämme remonteista voit katsoa Facebook- ja Instagram -sivuiltamme.

Panostamme työn laatuun

Teemme laadukkaan ja hyvän keittiön. Oma vaatimustasomme on korkealla ja siellä sen myös pidämme. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön kanssamme ja työmme tuloksiin vielä vuosienkin päästä. Työmme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo, että teemme monien asiakkaidemme kanssa yhteistyötä uudelleen. 

Ota yhteyttä
Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.