Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla
Pintaremontti

Omakotitalon sisäremontti

Asianmukainen tarjous ja huolellinen työn jälki

Etsin sopivaa remonttifirmaa Googlen ja Facebookin kautta ja pyysimme useammalta toimijalta tarjousta. Muutama remontoija kävi katsomassa, mutta Arela tutki hyvin paikat, ja antoi asianmukaisen tarjouksen, jossa oli hinta kohdillaan. 

Tarvitsimme isompaa omakotitalon sisäremonttia, joka sisälsi käytännössä kaikki muut pinnat lattiasta kattoon, paitsi kosteat tilat. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä yhteistyöhön, aikatauluihin sekä työn jälkeen. Yhteistyö oli todella sujuvaa, homma pysyi aikataulussa, työnjälki oli hyvää ja huolellista, hänen kanssaan oli helppo pitää yhteyttä. Ei tarvinnut soitella perään, eikä mikään jäänyt rempalleen. Se vielä lisää Arelan arvostusta, että muut remontin osat, jotka eivät olleet Arelan käsissä, ovat olleet takkuisia. Saimme Arelalta hyviä ehdotuksia remontin eri vaiheissa, ja maalit sekä väliovet tulivat Arelan kautta, jolloin saimme ne edullisemmin.

Erkki Ilveskoski & Jenni Lindman

Pitävät aikataulut 

Aikataulutus toimi ja piti hyvin. Muuttoaikataulu yhteensovitettiin onnistuneesti remonttiaikataulun kanssa. Vanhasta asunnosta piti päästä muuttamaan tietyssä ajassa pois, ja remonttitöiden piti olla tietyssä vaiheessa, jotta uusi keittiö voidaan tuoda ja asentaa paikalleen. Vaikka remontti tehtiin kesällä, jolloin oli kesälomat ja kiireistä aikaa, kaikki sujui Arelan kanssa hyvin ja aikataulussa.

Olemme tyytyväisiä lopputulokseen

Olemme oikein tyytyväisiä lopputulokseen, ei mitään isompaa reklamoitavaa. Huolellisesti tehtyä työtä.

Hyvä firma, voi ehdottomasti suositella kenelle vaan

Suosittelemme Arelaa kaikille, jotka haluavat ongelmattoman remonttiyhteistyön. Olen jo todella monelle suositellut Arelaa. Jatkossa jos tulee jotain, johon tarvitaan remonttiapua, otamme varmasti yhteyttä Arelaan! Arelasta saa monipuolisesti kaikkea laatoituksesta ulko-ovien vaihtoon, ja kaikki remonttityöt onnistuvat laajasti. Hyvä firma, voi ehdottomasti suositella kenelle vaan.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy