Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla
Uudisrakentaminen

Parvekkeen muutostyöt ja uusien ulkoportaiden rakentaminen

Parvekelasien asentaja suositteli remonttikumppaniksi Arelaa 

Sopivaa ja luotettavaa parvekeremontin toteuttajaa oli aluksi vaikea löytää. Remontti oli tarkoitus toteuttaa jo vuotta aikaisemmin, mutta silloin ei löytynyt sopivaa tekijää, joka olisi antanut työlleen myös takuun. 

Lopulta parvekelasien asentaja suositteli Arelaa, ja parvekkeen remontointi alkoi etenemään. Rakennus Arela Oy uudisti ammattitaitoisesti puurunkoisen parvekkeen vahvistamalla rakennetta, ja parveke sai myös uuden laattalattian.  

Parvekelasien asentaja oli sitä mieltä, että Arela on luotettava rakennuskumppani, ja suositteli Arelaa remonttikumppaniksi

Juha Behm & Dinah Krenzler-Behm

Joustava ja yhteistyökykyinen asenne 

Joustava ja yhteistyökykyinen asenne oli se, joka sai valitsemaan Rakennus Arela Oy:n remonttikumppaniksi. Kahdesta eri tekijästä Arela tuli valikoiduksi. Arela vaikutti sopivalta remontin toteuttajalta joustavuutensa ja yhteistyökykyisyytensä kannalta.  Asenne oli sellainen, että uskallettiin lähteä yhteistyöhön. Asennusajankohta onnistui silloin kuin meille sopi, takuuasia sovittiin Arelan kanssa ja myös kustannusarvio saatiin nopeasti. Arela oli joustava ja yhteistyökykyinen, ja tulivat käymään kuten sovittiin.

Remonttikohteemme oli haastava

Lautarakenteinen parveke, jonka alapuolella oli peltisuojaus, valutti vettä varsinkin keväällä lumien sulaessa. Mietimme, että laatoitettu parveke olisi kaikkein kivoin, mutta emme elätelleet liikaa toiveita, sillä tiesimme, että se on haastava toteuttaa. Arelalla oli kuitenkin hyvä ratkaisu, miten parvekkeesta saataisiin niin kestävä, että se pystytään laatoittamaan. Arela suunnitteli ja suoritti tekniset ratkaisut, jotta laatoitus tulee onnistumaan.

Samassa yhteydessä toteutettiin myös uudet portaat talon eteen, koska vanhat puiset portaat olivat huonossa kunnossa. Materiaaliksi valittiin komposiitti, jotta huollon tarve olisi mahdollisimman vähäistä jatkossa.

Avaimet käteen – meidän tehtäväksemme jäi vain materiaalien valinta

Valitsimme parvekkeen laatat ja kaiteet sekä talon etuportaiden komposiittimateriaalin, ja Arela laski tarkasti materiaalimenekin ja hankki kaikki remontissa tarvittavat materiaalit, sekä teki kaiken työn avaimet käteen-periaatteella.

Kaikki kerralla kuntoon – hyvä valinta

Mikäli meillä on jatkossa remonttitarpeita, niin varmasti kysymme myös jatkossa Arelalta tarjouksen. Myös muille voimme suositella Arelaa kaikkiin rakennus- ja remonttihankkeisiin kumppaniksi, ei mitään valittamista heidän toiminnassaan tai työn jäljessä. Kaikki laitettiin kuntoon kerralla, ja lopputarkastuksessa esiin tuodut asiat korjattiin heti. 
 
Lopputuloksesta ei ole mitään valittamista. Talon portaissa ja parvekkeessa työn jälki on todella hyvää. Ja mikä tärkeintä, parveke ei valuta enää vettä. Laatat ovat myös pysyneet todella hyvin kiinni. Lopputuloksesta tuli todella tukeva, vaikka parvekkeen pohja oli lautarakenteinen. Parvekkeesta tuli toimiva rakenteellisesti ja visuaalisesti. 
 
Ollaan tyytyväisiä kokonaisuuteen, teimme hyvän valinnan, vaikka meillä ei ollut Arelasta aikaisempaa kokemusta.

Luotettava kumppani logo AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Rakennus Arela Oy